Etiketter:

Imorgon är det dags. De nya visitkorten och alla uttänkta och praktiska kläder och skodon är (snart) nerpackade. Mot Göteborg och bokmässan och några inträngda jobbmöten. Mot mingel och bubbel och räkmackor! I verklighetens kranka blekhet kommer jag inte orka allt det där jag planerat (fredagens kulinariska afton ligger till exempel risigt till eftersom jag troligen inte kommer orka hålla igång så länge pga den i och för sig avtagande men ändå mycket påtagliga lunginflammationen) och därför har jag försökt planera så lite som möjligt samtidigt som jag försöker hålla koll på sånt som är kul.

Torsdagen inleds med resa till Göteborg och ett jobbmöte klockan ett. Därefter blir det nog en kort sväng på mässgolvet och några seminarier om bibliotek, arbetsmarknad och sociala medier i biblioteksverksamhet. Mellan 17-19 blir det mingel i Sekwamontern (B09:10)  följt av hotellhäng med maken.

Fredagen inleds med ett Breakfast Bookclub-möte om Den enögda kaninen och fortsätter med en hel del seminarier om barnlitteratur och återigen om bibliotek ur olika perspektiv. 16:00 blir det releasemingel hos Pia Printz (B04:58) vilket förhoppningsvis följs av en kulinarisk afton med Damm förlag (om jag orkar alltså, annars blir det hotellmys och kanske bio)

Lördagen för med sig den stora megakrocken då jag ska på möte med mitt avhandlingsförlag samtidigt som Christine Falkenland håller seminarium, trist men sant. Tröstar mig med vampyrseminarium på eftermiddagen och bokbloggsmingel i vårt alldeles egna rum (R3) klockan 16. Kvällen är vikt åt middag med maken för att fira vår stundande tioårsdag som par och den femåriga bröllopsdagen som infaller om en månad (men som får firas när vi har chans att åka iväg på tu man hand).

Söndagen kommer jag ägna åt planlöst släntrande på mässan, utcheckning och hemfärd. Jag kommer vara trött, lycklig och alldeles, alldeles överväldigad av intryck och nya böcker jag släpat hem :)

Eftersom jag inte orkar släpa med mig datorn in på mässan och ännu inte kommit mig för att börja blogga via mobilen så blir det nog dåligt med direktrapporter här på bloggen. Något inlägg blir det säkert och en rejäl sammanfattning på måndag och så ska det bli UR-sändningar direkt här på bloggen också så helt utan bokmässa lämnar jag er inte.

Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Share on LinkedInPin on Pinterest