Etiketter:

Nu tycker jag att det är dags att fira – våren, att jag inte la ner bloggen för någon månad sen, att det finns så många bra böcker att läsa och blogga om, att jag har så många fina läsare. Ja ni hör ju, anledningarna att fira är hur många som helst.

Och hur gör vi då? Jo, jag tänkte mig en lite ny variant där jag får göra användning av min ihopknåpade 100-lista.För att vara med och tävla behöver du göra följande saker: 1) ge mig ett boktips inför sommaren (läsplaneringen är i full gång) och 2) välj en bok ur 100-listan som du skulle vilja vinna om du har fru fortuna på din sida + motivera varför du vill läsa just den.* Detta kan du göra i kommentarerna till det här inlägget eller på din egen blogg (kom dock ihåg att kommentera och länka här också så att jag inte missar). Som vanligt blir det en extralott om ni twittrar, facebookar eller bloggar om tävlingen, max antal lotter är alltså 4 (kommentar + blogg + twitter + facebook). Glöm inte att berätta här hur många lotter ni skrapat ihop bara, och glöm inte att ni måste tipsa och välja en bok för att kunna vara med!

Tävlingen är öppen i en vecka från nu och stänger således söndagen den 20 maj klockan 12:00.

* Som ni säkert förstår så har jag inget vinstlager här hemma så vinnaren kommer att få ge sig till tåls några dagar i väntan på sitt vinstpaket när jag fixar fram den önskade boken. Jag tror dock att alla böcker ska gå att få tag på.

Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Share on LinkedInPin on Pinterest