Den sovande och sländan

Jag har egentligen inte så mycket att säga om den här korta sagan. Det är girl power och saga när det är som bäst. Det är Neil Gaiman när jag tycker som mest om honom, när han spinner på sånt som redan finns och gör det några snäpp bättre, mer genomtänkt och hjärtskärande vackert. Här är det extra vackert (sådär så det nästan skär genom sidorna) tack vare Chris Riddells fantastiska illustrationer. Jag tycker mycket om Den sovande och sländan, inte Coraline-mycket, men nära nog.

DEN SOVANDE OCH SLÄNDAN
Författare: Neil Gaiman & Chris Riddell
Förlag: Bonnier Carlsen (2015)
Översättare: Kristoffer Leandoer, originaltitel: The sleeper & the spindle
Köp den t.ex. här eller här.
Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Share on LinkedInPin on Pinterest

1 reaktion på “Den sovande och sländan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge