Lyrans feministiska sommarutmaning

Lyran tänker läsa feministiskt i sommar och det har jag planerat sen länge att också göra så jag hänger med i hennes utmaning. Vad jag läser är höljt i dunkel än så länge, jag håller mig inte med läslistor eller sommarhögar i år. Däremot vet jag att jag just nu läser Memorys bok av Petina Gappah och den är såväl fantastisk som feministisk så den kommer hamna inom utmaningens linjer. Dessutom har jag kastat mig in i sommarens stora läsprojekt – Den femte sanningen av Doris Lessing. Där kan vi tala om utmaning! Min plan är att rapportera läsningen av den tegelstenstjockisen efterhand och recensera hela läsupplevelsen i augusti när jag förhoppningsvis går i mål.

Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Share on LinkedInPin on Pinterest

3 reaktioner på “Lyrans feministiska sommarutmaning

    1. Jag läser så himla långsamt och ansträngt just nu att jag inte vet om det är mig eller Lessing det hänger på, men jag henne för tillfället mest för att jag bestämt att jag minsann ska klara det 😉 Men det är lite bra också, mitt i allt som är för långdraget. Och Gappah är fantastisk den läser jag långsamt för att dra ut på det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge