Om Fiktiviteter

Fiktiviteter föddes sommaren 2009 och är sedan dess en blogg om böcker och läsning. Främst. Ibland är det också en blogg om tv-serier eller annat populärkulturellt.

Den fiktiva skribenten heter i verkligheten Helena, är uppvuxen och numera också, efter diverse kringflackande, boende i Värmland (denna litterära pärla till landskap). Jag ägnar tiden åt föräldraskap, biblioteksarbete och ibland någon sorts fritid… Och så en himla massa läsande förstås. Den som inte kan få nog av mig kan läsa mina texter på Kulturkollo också.

Läser: Mycket! Det ska vara mörkt, det ska vara vackert eller skitigt, det ska definitivt gripa tag och gärna göra i alla fall aningens ont. 

Favoritförfattare: Margaret Atwood står väldigt högt i kurs och Jane Austen har alltid varit en favorit. I övrigt växlar favoriterna med böckerna 🙂 Ledtrådar hittas lämpligen här.

Nå mig här: fiktivahelena@gmail.com

Mer mig:facebook, twitter, goodreads, instagram och pinterest – överallt som Fiktiviteter! Och på Kulturkollo.

Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Share on LinkedInPin on Pinterest

2 Comments

  1. Hej!
    Jag jobbar med ett TV-program som heter Hej Litteraturen! som ska gå på UR. Jag söker till ett avsnitt personer som bor i Stockholm som efter att ha läst en bok gjort förändringar i sitt liv på ett eller annat sätt. Det jag läste om dig i ditt inlägg fick mig att stanna upp (på tekoppens sida – om att du flyttade tillbaka till dina hemtrakter). Skulle du vilja vara med? Det är korta intervjuer som gäller så det tar inte så mycket av din tid. Ring gärna så snart som möjligt på 08-784 4021 eller mejla på apo@ur.se. Tack på förhand!/Agnes

  2. Vilken bok skulle kunna passa bättre än Absurditeter på Fiktiviteter!
    Min nya surrealistiska novellsamling!

    Hälsar
    Kerstin Svea Dahlén

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge