Buffy och vampyrerna – igen

Lyckan har infunnit sig i hushållet och den kom i form av en dvd-box häromdagen. Första säsongen av Buffy har landat… Efter en titt på första avsnittet igår gläds jag (något förvånat) över att den håller – 13 år senare också. Och som jag minns det blev det bara bättre och bättre. Lycka som sagt.

Som ni kommer att märka har jag ett lite speciellt kärleksförhållande till vampyrskildringar vilket naturligtvis måste avhandlas här inom kort.

2 svar på ”Buffy och vampyrerna – igen”

  1. Det är ju det – har inte hunnit så längt än tyvärr men är iaf halvvägs på säsong ett och det håller fortfarande. Tyckte också att det var bra priser så jag ska köpa på mig hela rasket nu när jag vet att det fortfarande funkar.

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.