Syntax error

Lämnade ifrån mig avhandlingsmanuset igår – för första gången helt och hållet med alla kapitel i rätt ordning, någon sorts titel osv. Känns rätt konstigt. Nu ska det läsas av läskiga professorer och bedömas och sen ska de säga om det duger för att få läggas fram på riktigt senare i höst. Märklig känsla det här när allt man kämpat för i fem års tid plötsligt finns bakom hörnet och man orkar bara inte ta in det. Idag är jag helt slut som människa. Beror säkert delvis på förkylning men mest av allt tror jag ändå att det handlar om det mentala kaoset. Jag har i alla fall gett mig lite ledigt idag – hela dagen. Bara sova, slösurfa och läsa, kanske bokstavsordna bokhyllan. Troligen sitter jag mest bara och stirrar tills verkligheten kallar i eftermiddag igen.

2 svar på ”Syntax error”

  1. Lilla O: Tusen tack! Jo det är kul men just nu är läskigheten större… Först ska manuset läsas av mina handledare som ska godkänna att det går vidare till en sk medläsare (professor som ska bedöma, eventuellt såga och förhoppningsvis godkänna att jag disputerar framåt vintern). Sen ska slutfixet och sista genomskrivningen göras innan det blir dags på riktigt. Jag fick dock positiva indikationer från min huvudhandledare nu imorse så nu börjar ”kulet” knappa in på ”läskighetet”…

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.