Hösttrött

Jag har tydligen drabbats av den stora tröttheten och orkar inte göra särskilt mycket utöver det tvungna. Så jag sköter mina jobb som bibliotekarie, avhandlingsförfattare och småbarnsförälder efter bästa förmåga. Resten av tiden sitter jag mest bara och stirrar (ja, tack till onsdagskvällarnas tv-fest och dvd-boxar med Buffy). Hallonbuskar som bör planteras snarast och hus som måste målas får sjutton i mig vänta tills jag kommer upp till vardagsytan igen. Trött, trött, trött. Men i kväll hoppas jag att orken räcker till att leta igenom bibliotekskassen efter en lämplig bok att läsa efter Twilight i alla fall = )

4 svar på ”Hösttrött”

 1. Jo tack, jag har nog kommit in i samma dimma. Fast jag inbillar mig att det fortfarande är semestern som spökar och att jag inte har hunnit anpassa mig till normalt arbetstempo igen (trots att jag jobbat i en månad nu). Men det är skönt med TV-kvällar, gärna program som inte kräver så mycket tankeverksamhet 😀

  Svara
 2. Fiktionista: Ja, låg tankeverksamhet är ett måste just nu 🙂 Det tar ju ett tag att komma in i vardagen igen så det handlar nog mest om tålamod i kombination med tända mysljus och annat lyxigt. Hoppas dimman lättar snart!

  Svara
 3. Men det där är väl en ganska typisk höstdimma att gå in i? Jag brukar iofs bli sjukt pigg och kreativ när hösten drar igång, men brukar drabbas av Den Stora Tröttheten framåt november istället.

  För övrigt måste jag, som Buffy-nörd, bara påpeka att jag tycker att dvd-boxar med Buffy kan vara något av det bästa som finns när man är lite för trött. 🙂

  Svara
 4. Anna S: visst är det så – jag brukar också bli rätt pigg av hösten men i år orkar jag helt enkelt. Men jag ser fram emot uppvaknande framåt jul eller något 😉

  Buffy är svårslaget – jag har en och en halv osedd box här hemma så det blir nog bra med höstmörkret iaf…

  Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.