Imorgon – mot Göteborg!

Det är mycket nu… Jag skriver som en galning för att få avhandlingsmanuset färdigt. Sen är jag på biblioteket och överhopas med mail och anvisningar och uppdrag (bokpåsar hit, boktips och recensioner dit, ska vi gallra de här böckerna och när kan vi få komma på sagostund?). Så det går lite på högvarv nu. Men imorgon, imorgon, imorgon bär det av. Mot stressens högborg. Men jag ska bara strosa runt och ta in, bara vara mitt i vimlet. Titta, lukta, uppleva och kanske köpa. Ljuvliga bokmässa, ljuvliga fredag!

2 svar på ”Imorgon – mot Göteborg!”

    • Hoppas du friskade på dig och kom iväg! Själv blev jag lite besviken i år. Vet egentligen inte varför men det var helt enkelt inte lika många roliga tidskrifter, oväntade böcker jag måste ha eller pirr i magen. Men en rolig dag ändå förstås = )

      Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.