Tillbakadragen

Jag har lämnat verkligheten och besökt Buffyland ett tag och blir nog kvar där med mina dvd-boxar ett tag. Vi har haft en soltimme under november läste jag i tidningen imorse – när var det? Är trött och smått desillusionerad efter allt som hänt på (fd) jobbet. Samtidigt är avhandlingsmanuset inlämnat på läsning så jag unnar mig lite tillbakalutad och höstdeppig vardag en stund.

2 svar på ”Tillbakadragen”

    • Hej Lilla O: Tack, jo jag mår lite bättre nu efter en härlig ledighet med min familj. Jag har varit till arbetsförmedlingen och sökt några jobb så nästa steg blir att återvända även till bloggosfären. Hoppas du också har haft det bra! Kram!

      Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.