16 april 2024

Det nya

Det känns som om jag varit borta länge från världen. Börjar bli dags att återvända. Sen jag fick lämna mitt jobb har jag mest deppat, stirrat ut genom fönstret, kramat mina barn och drömt om en annan verklighet. Särskilt bra dagar har jag gjort utflykter ut till resten av världen som när jag och M var till Stockholm och såg Eddie Izzard strax före jul. Bra och levande dagar har också ägnats åt pulkaåkning.

Nu har jag anmält mig till arbetsförmedlingen och accepterat verkligheten tror jag även om det är lite tungt fortfarande. Tanken är nu att också återvända hit men då troligen på ett mer personligt sätt och inte bara genom bokkommentarer eftersom jag inte läser så väldigt mycket för tillfället. Så God fortsättning på det nya året och på återhörande om en helt liten stund!

2 tankar på “Det nya

    1. Tack Lilla O! Det har varit riktigt jobbigt men nu hoppas jag att det har vänt mot ljusare tider även om jobben verkar långt bort just nu…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.