Det där med läsning…

… är helt och hållet märkligt i alla fall i min värld. Under vissa perioder kan jag läsa oavbrutet, böckerana blir som knark som sprids ut lite varstans för att alltid finnas tillhands. Då är det som att kvaliteten på litteraturen inte spelar någon roll och jag slukar allt som kommer i min väg. Men så helt plötsligt säger det stopp.

Just nu är jag i en sån stopperiod där läsandet är obefintligt och där det är helt ok. Det märkligaste är att denna stopperiod komöver mig mitt i en riktigt riktigt bra bok. Som om jag är så lycklig över att äntligen ha hittat något riktigt bra och engagerande att jag inte vill att det ska ta slut. Så just nu ligger en tjock och underbar roman inne på toaletten och väntar på mig. Varje gång jag kommer in tittar vi på varandra och kanske vinkar lite men bestämmer oss varje gång för att det inte är dags för oss två att fortsätta vårt förhållande än. Det känns rätt tryggt.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.