Jag har fått en utmärkelse minsann!

Det är Vixxtoria som har förärat mig denna ära och som motiverar såhär fint:

Helena på Fiktiviteter har drivit en välskriven allround-bokblogg, men siktar under år 2010 in sig på att också skriva om livet som både arbetslös och doktorand. Jag skickar en utmärkelse som uppmuntran och i förhoppning om att också dessa ämnen behandlas välskrivet. Och blandas med böcker så mycket som möjligt..

kreativ_bloggerTusen tack vixxtoria! Jag blir förstås väldigt smickrad av att du tycket att jag driver en välskriven blogg och det hoppas jag kunna fortsätta med. Och böcker kommer det definitivt att bli en hel del av även i fortsättningen.

Med accepterandet av en sådan fin utmärkelse följer vissa  förpliktelser. Först ska man naturligtvis som väluppfostrad bloggare tacka för sin utmärkelse och samtidigt länka tillbaka till den som utdelat den. Dessutom ska man berätta 7 intressanta fakta om sig själv vilket alltså nu står på tur. Så här kommer 7 fakta om mig så får ni själva avgöra hur intressanta de är…

 1. Jag hatar vintern men trivs finfint med hösten och dess vemodiga mörker.
 2. Jag har svårt att få blommor att överleva
 3. Jag skulle på fråga aldrig erkänna att jag har någon favoritfärg men jag är nog rätt förtjust i grönt.
 4. Jag har aldrig wappat
 5. Jag är en tvättäkta planeringsnarkoman
 6. Jag har bara läst kanske 20% av bokhyllans innehåll (vilket betyder att jag inte behöver vara direkt sysslolös på ålderdomen)
 7. Jag är värmlänning av födsel och ohejdad vana och kommer från samma ställe som både Monica Zetterlund och Christer Sjögren (det ena är jag stolt över det andra inte lika…)

Som avslutning vill jag nu fullfölja min sista uppgift som utmärkelsemottagare vilket är att utse mina 7 favoriter som jag tycker förtjänar utmärkelsen. Jag har valt mina favoriter utan att så noga kolla vilka som fått utmärkelsen tidigare varför det troligen kommer bli några dubbletter men så får det bli. Vixxtoria hade varit självklar på min lista om det inte vore så att jag vetat att hon redan fått två utmärkelser och någonstans får man ju säga stopp 😉

Lilla o är alltid initierad, alltid engagerad och kanske framförallt engagerande vilket är välbehövligt i alla fall i min vardag.

Hos Bokstävlarna kan man läsa utförligt och intressant om böcker och läsupplevelser. Dessutom väcker glimtarna från biblioteksutbildningen (blandade) minnen till liv.

Snowflakes in rain är en blogg som inte bara ger boktips utan där jag också fått oräkneliga tips på tv-serier, bloggar och olika kulturhändelser vilket alltid mottages tacksamt.

Fiktionista har haft en liten lässvacka men uppmuntras härmed med denna utmärkelse i hopp om att graviditet och det ståndande föräldraskapet tillåter någon form av läsning och rapportering därom!

En annan sida var nog den första bokbloggen jag läste och jag återvänder ofta för att få såväl boktips som kulturuppdateringar på denna eminenta sida.

En bok om dagen är en varierad och välskriven blogg där jag kan försjunka i såväl boktyckande som gamla tv-serier jag glömt att jag älskat.

Arga bibliotekstanten – skriver otroligt träffande och dråpligt om biblioteksvardagen så att man får både skratta och förfäras.

8 svar på ”Jag har fått en utmärkelse minsann!”

 1. *skratt* Jag har ingen aning om i fall jag har wappat. Vad är det? Är det olagligt eller bara omoraliskt?

  Och så låter det bra att även framtiden blandas med böcker – det ser jag fram emot!

  Svara
 2. vixxtoria: Jag tror inte att det är olagligt men kan säkert vara omoraliskt 😉 Det är när man surfar på internet via mobilen har jag förstått men så mycket mer vet jag inte = )

  Svara
 3. Nomineringen uppmuntrar verkligen. Jag ska rycka upp mig ur min graviditetsdvala nu och skärpa till läsningen. Lite kul att läsa att det inte bara är jag som har olästa böcker som kommer att vara fram till pensioneringen.

  Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.