Fint pris igen!

Titta så fint! Jag har fått en ny utmärkelse – denna gång från lilla o. Tack snälla du! Alla former av positiv uppmärksamhet (kommentarer, hejarop och utmärkelser) får livet att kännas lite mer fullt av solsken till och med när värsta vinterkylan och mörkret biter. Jag är förvisso arbetslös och frustrerad men jag börjar vakna till lite efter idet och till och med jobbmässigt verkar det lätta lite framöver. Men utmärkelsen gör mig glad också idag och jag blir än mer inspirerad att fixa med mina fiktiviteter och dela dem med er.

Den som mottar denna utmärkelse ska berätta 7 fakta om sig själv och sedan utse 7 nya mottagare av utmärkelsen. Några nya mottagare blir det inte idag eftersom mina favvobloggare redan fått den men jag återkommer gärna senare när nya favoriter knackar mig på axeln och gör mig uppmärksam på sin kreativitet. Fakta ska det dock bjudas på igen:

  1. Jag trivs bäst i mjukbyxor och tjock, tjock tröja
  2. Vi har 7 bokhyllor här hemma, vissa med dubbla rader böcker
  3. Jag är storasyster
  4. Jag har bott i Gävle (alltid blåsigt men fyllt av underbara ”första staden jag bodde själv i”-minnen), Borås (inte riktigt så regnigt som det sägs, oöverträffad indisk mat som jag saknar ännu efter snart 3 år) och Karlstad (instängd i varm lägenhet mitt i stan med nyfödd bäbis och trotsig tvååring är ingen bra start om man ska älska en stad men det gick ändå hyfsat tillslut) bland annat.
  5. Älskade sport (på tv) när jag var yngre men har helt tappat intresset sen jag fick barn. Hoppas på revival till curlingen och skidåkningen i vinter-os.
  6. Har kunnat hela texten till Queens Bohemian Rhapsody men tyvärr glömt en del (vilket ju också kan vara ett friskhetstecken)…
  7. Jag har fött mina barn i två olika städer.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.