13 april 2024

Vilken grej…

… ett sökverktyg för att hitta böcker att läsa – en boktipsmaskin! Jag vet inte om jag behöver en direkt med tanke på alla ”måste-läsa”-böcker jag redan samlar på mig på andra sätt men ändå. I dagar av låg läslust och noll fantasi kommer Bookdesire bli oumbärlig i mitt liv. Tack Vixxtoria för tipset!

2 tankar på “Vilken grej…

  1. Varsågod!

    Jag behövde ju inte heller precis boktips, men det var en väldigt kul leksak. Och rätt vad det är går man förbi nån bok man blivit tipsad om, och så får den följa med hem från bibliotek eller bokhandel, och det kan ju bli alldeles fantastiskt!

  2. vixxtoria: helt klart en väldigt kul leksak och dessutom användbar när man behöver inspireras en aning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.