Bokrean so far

Förr i tiden, i arla urtid typ, när jag var barn och bodde i ett litet samhälle bredvid en liten stad ute i de värmländska skogarna var bokrean världens händelse. I alla fall för mig. Vi åkte till den lilla staden (och i ärlighetens namn ibland också till den större staden) och besökte den lilla bokhandeln. Och där fick man under just dessa enda veckor av året gå nerför spiraltrappan och ner i källaren. Där låg lagret och årets reaböcker i en salig röra som var alldeles, alldeles underbar.

Nuförtiden har lite av lockelsen försvunnit och bokrea-katalogernas ankomst är inte längre julafton. Det är dessutom flera år sedan jag verkligen besökte en fysisk bokrea. Troligen håller jag mig borta i år också men internetbokhandlarna får i alla fall äran att hjälpa mig fylla på bokhyllorna även i år. Årets beställningar ser ut så här (så här långt i alla fall):3 svar på ”Bokrean so far”

  1. Maria: Och jag fick precis ett mail om att den blivit försenad från förlaget eller något sånt och inte kan levereras 🙁

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.