Ett (tv-) liv efter OS?

Så var det över då – OS. Efter två rätt underbara veckor framför tvn känns det faktiskt lite skönt att släppas fri igen. Dessutom har jag valt att se avslutningen av OS och inledningen av mars som början på våren som väl i himmelens namn måste komma någon gång (även om snöstormen yr utanför idag också…).

Kvällarna framöver måste tyvärr läggas på jobb. Men sen tänker jag läsa, läsa, läsa – mina pocketkedjeböcker, The Strain och allt vad det nu är som står på listan just nu. Dessutom har vi lite Eddie Izzard kvar i den där boxen, några säsonger av Buffy som väntar på att bli sedda och dessutom är digitalboxen laddad med lite godis. Där finns fyra avsnitt av Dollhouse, Tre Vampire Diaries och några filmer så jag tror nog att jag klarar mig efter OS också…

1 svar på ”Ett (tv-) liv efter OS?”

  1. Efter hela OS cirkusen kan det vara bra att en gång för reda ut vilket land du egentligen tillhör. Prova denna quiz som baseras helt på de fördomar som finns om folk i norden. Är du en finne förklädd till svensk?

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.