Trött, tröttare, tröttast

Just nu är jag tröttare än tröttast. Inte nödvändigtvis kroppsligt men huvudet är utarbetat och ögonen tittar i kors känns det som. Efter en period av ständiga deadlines skickar jag nu iväg ett avslutningskapitel som bara känns sådär. Med det inte sagt att deadline-tiden är över – jag tror snarare att det kommer att rulla på såhär tills skiten (= någon sorts avhandling) är skriven, publicerad och godkänd. Härliga perspektiv inför vår och sommar (inte) men någon gång tar väl den här perioden slut också.

Jag är trots allt väldigt glad att jag samtidigt är mitt inne i en intensiv läsperiod. Tidsbristen blir förvisso kännbar men man måste få tid att drömma sig bort mitt i stressen också. Just nu är det till Tidsresenärens hustru av Audrey Niffenegger jag drömmer mig bort. Den är en alldeles utmärkt flyktmaskin och jag är faktiskt lite förvånad över hur bra och otroligt gripande den är. Mer om det längre fram dock. Nu ska jag maila iväg mitt kapitel, läsa några bloggar och sen hämta yrväder på dagis. Kvällen består troligen av läsning och det obligatoriska True Blood. Kanske glass? Måste det inte firas lite?

2 svar på ”Trött, tröttare, tröttast”

 1. Här har du en till som är tröttare än tröttast.
  Jag misstänker att det har med årstiden att göra, att man har svårt att ställa om sig från vinter till vår. Och så alldelels för mycket att göra på det.

  Fast Tidsresenärens hustru, True Blood och glass låter ju som alldeles ypperliga sätt att orka med tröttheten!

  Svara
 2. Anna S: Jag tror som du – årstidsväxling + arbetsbörda = sjuklig trötthet. Och kvällen känns helt ok faktiskt – det får nog bli glass 🙂

  Lycka till med ditt tentapluggande (om du nu inte har haft tentan redan förstås)!

  Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.