13 april 2024

Jag kunde inte motstå…

Jag hoppar på tåget och hänger med på vårens bokbyte via En bok om dagen. Inte för att jag egentligen lider någon brist på läsning utan för att jag helt enkelt är sugen på lite litteraturinspiration! Att plocka ihop ett överraskningspaket till någon okänd bloggkompis och själv få motta en av de magiska gröna påsarna kan ju inte vara fel.

Var med du också – men skynda med anmälan, sista dagen är den 10 april!

4 tankar på “Jag kunde inte motstå…

 1. Låter som ett läckert projekt. SJälv blev jag medelm i Moocher i förrgår, skickar just i väg två böcker och har ”moochat” två själv. Ett utmärkt sätt att ge bort böcker man nog inte kommer läsa en gång till, och få lite nya utan annan kostnad än portot.

 2. nilla: Låter som en bra grej. Det är ju aldrig fel att rensa bokhyllan lite och samtidigt få möjlighet till ny läsning.

 3. Hej!

  Jag har också hoppat på tåget. Det blir dessutom min första färd eftersom jag hittade till bloggen bara för någon vecka sedan. Ser verkligen fram emot att få förbereda ett härligt paket och att få mottaga ett överraskningspaket. 🙂
  Tack vare bokbytet hittade jag hit till din fina blogg. 🙂

  Trevlig helg!
  Kram Lotta

 4. Min plats i solen: Det är mitt första bokbyte också men jag är med i pocketkedjan sen tidigare också så jag har turen att få ett överraskningspaket varje månad. Lyx!
  Kul att du hittade min blogg via bokbytet, välkommen åter 🙂 Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.