16 april 2024

Läsrapport första kvartalet 2010

Efter en sista del av 2009 som kännetecknades av läströtthet och allmän leda har jag kommit igång med läseriet igen. 11 titlar har jag avverkat under perioden januari-mars. Och det här är vad jag läst:

Statistiskt ser det ut såhär:

1 deckare

1 faktabok

2 ungdomsböcker

1 historisk roman

1 novellsamling

Sju av sammanlagt elva böcker var skrivna av kvinnor och två läste jag på engelska.

Det har varit en bra läsperiod med många läsvärda böcker. Blandningen av lättläst och mer svårsmält har också varit bra. Kvartalets favoriter är: Wolf Hall och Människohamn som båda är läsupplevelser som jag kommer att bära med mig länge.

4 tankar på “Läsrapport första kvartalet 2010

  1. Hej, det är jag som är din hemliga bokvän i vårbytet hos En Bok om dagen!

    Svara gärna på de 20+ frågor som finns hos En Bok om Dagen, så blir det lättare att skicka ett bra paket som du kommer gilla 😉

  2. Nu har jag satt upp Människohamn på läslistan – efter det du sagt, och efter att ha hittat DNs recension. Den finns på Stadsbiblioteket som elånebok, lycka!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.