Vårbytet – tycke och smak

Här kommer svar på frågorna om tycke och smak och annat inför En bok om dagens vårbokbyte

* Vad gör du helst på fritiden? Läser, promenerar i skogen med barnen, kollar dvd-boxar (just nu Battlestar Galactica och Buffy säsong 6)

* Samlar du på något? Nej.

* Favoritfärg? Turkos.

* Teve-serier som du uppskattar? De två nämnda Buffy the vampire slayer och Battlestar Galactica. Dessutom Dollhouse och alla Jane Austen-filmatiseringar man kan hitta. Tyckte mycket om första säsongen av In treatment liksom Generation Kill. Kanske finns det en röd tråd?

* Favoritfilm? Eller: vilken slags film gillar du bäst? Som sagt – Jane Austen-filmatiseringar går alltid hem och liknande filmer som utspelar sig på den tiden.

* Föredrar du te eller kaffe? Vilken smak? Te framför kaffe – alltid! Mitt favoritte är ett rött te med smak av lingon och blåbär men jag är ganska mycket allätare. Gillar inte pepparmintsmak dock.

* Vilket slags godis tycker du bäst om? Choklad! Gärna mörk eller med minstsmak (mint är alltså ok i allt utom te 🙂 ).

* Stjärntecken? Jungfru eller lejon – är född den 23 augusti och hamnar precis i skarven. Är en sällsam blandning kanske 🙂

* Något som du verkligen skulle avsky att få i ett paket som ska föra tankarna till våren? Nej, det mesta med våren är underbart (utom allt hundbajs på vägkanten då…)

* Något som du verkligen skulle bli glad över att få i ett vårskönt paket? Det är överraskningen som är roligast så jag har inga särskilda önskningar.

* Eventuella allergier eller födoämnesval (vegan, t.ex.)? Ingenting.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.