Äntligen!

Malin skriver att hon har lider av separationsångest när boken hon just nu läser lider mot sitt slut. Det är jobbigt det där – att också de mest fantastiska läsupplevelserna är ändliga. Själv har jag saknat känslan av att vara fullkomligt förälskad i en bok och aldrig vilja att den ska ta slut. Wolf Hall (den som vill förstå omfattningen av min förälskelse till den boken kan ju alltid kolla sökresultatet på alla inlägg där Wolf Hall nämns…) som jag läste i början av året var i och för sig en sådan bok men annars har det inte varit så tätt med dem på slutet. Men nu! Häromdagen damp Ali Shaws Flickan med glasfötter ner i brevlådan och det var helt klart kärlek vid första ögonkastet. Först och främst för att den är så oändligt vacker – omslaget är helt fantastiskt! Och efter att ha läst bara 100 sidor vågar jag säga att innehållet är minst lika vackert. Så nu vill jag bara läsa, läsa, läsa och samtidigt suga riktigt länge på den här förälskelsekaramellen – dilemma. Men ett lyxigt och alldeles underbart dilemma.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.