Till mig!

Igår innan jag slängde mig iväg på kvällsjobb firade jag minsann julafton här hemma. Inte bara hade jag fått ett efterlängtat recensionsexemplar utan i lådan låg också ett nytt pocketkedjepaket från Hanna och väntade på mig. Böckerna är ju än så länge superduperhemliga men en av dem har jag velat läsa länge och ser mycket fram emot att få slänga mig in i nu. Den andra visste jag inte att jag ville läsa förrän jag fick den men den verkar också jättefin 😉

5 svar på ”Till mig!”

  1. Det är ju samtidigt roligt och sjukt irriterande att man inte får skriva om böckerna i pocketkedjan förrän nästa månad! Det blir många hemliga omskrivningar om man ska kunna nämna dem utan att avslöja något för näste person i kedjan… 🙂

    Svara
  2. Den första kändes som ett säkert kort och den andra var som sagt en chansning. Jag dömde hunden efter håren, eller köpte boken efter omslaget.

    Vad roligt att chansningen verkat gått hem.

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.