En kväll med restriktioner

Nu bär det av mot en helafton på bibblan. Låna ut, lämna tillbaka, ge råd och tips, låna ut datorer, se spännande böcker, inte låna dem… Jag lämnar tillbaka två böcker idag men har inte lov att släpa hem en enda. Från och med nu och i alla fall en vecka framöver får inte bokhögarna växa mer här hemma. Jag läser i en rasande takt och med en frenesi jag inte haft på länge men jag är rädd att fler böcker i läshögen skulle kunna vara den där berömda droppen som får mig att inte orka läsa ett ord till av ren och skär prestationsångest. Så för mig är det bara titta och inte låna som gäller idag. För låntagarna är det förstås andra regler 🙂

1 svar på ”En kväll med restriktioner”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.