Ett fint vårpaket!

Igår när jag precis skulle springa iväg till jobbet kom mitt paket från min hemliga bokvän i vårens bokbyte via En bok om dagen.

I paketet fanns fröer som jag tänker så i helgen och hoppas på att det går bättre än förra gången när ingenting tog sig… Jag har planerat för en liten (med betoning på liten) köksträdgård i flera år nu men nu ska jag äntligen komma till skott med i alla fall en småskalig början! Bada ska jag göra också för jag fick en badbomb och en söt tvättsvam – som båda föll barnen i smaken (badbomben åkte briojärnväg hela kvällen igår:) Sen fick jag godis. Alltid trevligt med godis! Mintchokladen har jag inte testat förut men jag tänker ge mig på den ikväll när jag har läskväll – det blir nog inte mycket kvar av den efter det 😉 Två fina böcker fick jag också förstås. Sense and Sensibility and Seamonsters av Jane Austen och Ben H. Winters som jag vill läsa men inte kommit mig för att köpa och En berättelse om kärlek och mörker av Amon Oz vilket är en bok som jag verkligen, verkligen vill läsa och som jag nu placerar väldigt högt upp i min läshög.

Tusen tack hemliga bokvännen för att du packade ett så fint och genomtänkt bokpaket och för att du lyste upp en regntung onsdag!

6 svar på ”Ett fint vårpaket!”

 1. Fint bokpaket! Zombie versionerna av Jane Austen måste jag verkligen ta och läsa. Har gått och tänkt på att jag ska läsa någon av dem i snart ett år. Verkar verkligen underhållande!

  Svara
 2. Elin: det är samma här – jag köpte zoombievarianten för ett år sen men det har inte blivit av att jag har läst den än – måste ta tag i dem båda för de verkar som sagt underhållande.

  Svara
 3. Mörk choklad passar utmärkt med läsning. Recensera gärna Sense och Sensiblity and Seamonsters. Jane Austen är min favoritförfattare och orginal boken är en av det bästa hon har gjort, så läser gärna din recension på denna boken!

  Svara
 4. Anna: Jag lovar att recensera boken så snart jag har läst den. Och ja, det finns knappt bättre lässällskap än mörk choklad 🙂

  Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.