16 april 2024

Det var en god tanke…

… men i praktiken gick det väl sådär… Jag hade en tanke om att inte låna fler böcker nu förrän jag betat av lite av min läshög. Men jag fick så himla många spännande tips om novellsamlingar häromdagen och dem måste jag ju förstås kolla upp (i alla fall dem jag kunde få tag i på stört). Så slutresultatet blev två novellsamlingar, två romaner och en diktsamling (för den som till äventyrs är nyfiken på specifikt vad jag burit hem kan ni kolla i vill-läsa-listan). Och så Sofi Oksanens bejublade Utrensning. Den tänker jag nog vänta en stund med och skicka vidare till nästa i kön. Känner brist på läsmotivation när det gäller just den och just nu så det är bättre att någon annan får nöjet. Se där, ett beslut i rätt riktning i ett försök att hindra den totala boköversvämningen från att rulla in 🙂

6 tankar på “Det var en god tanke…

  1. Känner igen problematiken. Har själv en läshög som snart kan användas att staga huset. Och då har jag inte ens lagt dit Oksanen eller Stridsberg som är absoluta, kommande måsten.

  2. nilla: Nej, de där självklara som man ska läsa finns ju inte ens med i högen än… Vet inte var det ska sluta.

    1. 🙂 Ja, men samtidigt är det ju efter det som vi kan tipsa alla andra om att läsa just de böckerna 🙂

  3. Lilla O; varför tror du vi ÄR bibliotekarier va, inte är det den höga lönen i mitt fall. Men vi kan lägga vantarna på godbitarna först 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.