En hel del att se fram emot

Såhär när våren börjar komma igång på allvar har den här boknörden börjat fundera lite kring höstens bokutgivning… Flera förlag har börjat flagga för höstens böcker och där finns minsann mycket att se fram emot.

Som värmlänning med rötterna i Hagforstrakten ser jag fram emot Ninni Schulmans deckare Flickan med snö i håret som utspelar sig just där och kommer på Forum i augusti. Norstedts har också en spännande höstutgivning där jag ser mycket fram emot nya böcker av bland annat Maria Sveland och Inger Edelfeldt. Dessutom kommer nytt från Peter Høeg och Torgny Lindgren.

Vad ser ni fram emot bland höstens böcker?

4 svar på ”En hel del att se fram emot”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.