Senaste…

(En enkät från Bokhora som också Bokstävlarna och Lilla O svarat på och som jag förstås inte heller kan låta bli)

… Påbörjade boken: Själens osaliga längtan av Audrey Niffenegger som jag påbörjade i fredags och läste ut igår kväll. Recensionen kommer under dagen.

… Bokinköpet: Eftersom jag just nu lever under ett högst ofrivilligt köpstopp beroende på arbetslöshet och noll inkomst så blir det inte så mycket inhandlat. Undantag görs nästan enbart för pocketkedjeböcker. Häromdagen köpte jag dock den senaste Sookie Stackhouse-boken Dead in the family för att det helt enkelt inte är möjligt att leva ett meningsfullt liv utan den 😉

… Författaren du blev nyfiken på: Jag är väldigt nyfiken på Siri Hustvedt och hennes författarskap. Har bara inte kunnat bestämma mig var jag ska börja än. Sen går jag runt och funderar lite på att läsa mer av Hilary Mantel efter den underbara Wolf Hall. Problemet där är bara att hennes böcker inte finns på biblioteket och att jag inte har möjlighet att köpa dem just nu…

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.