Projekt bokhyllan: B

Veckans bokhyllebokstav är B och där har jag minsann en hel del böcker som jag ännu inte läst… Den här veckan besparar jag er den långa listan – den som är intresserad får istället klicka sig vidare till bokhyllan.

Som sagt – det är pinsamt mycket bland B-författarna som jag inte läst. Det jag just nu känner mig mest sugen på är systrarna Brontë och då framförallt Jane Eyre som jag ju trots allt börjat på (två gånger) och som jag tycker mycket om. Det verkar dock alltid stå annat i vägen…Byatts Possession ligger också väldigt bra till.

2 svar på ”Projekt bokhyllan: B”

  1. Maken kom med det fantastiska förslaget att göra om i vardagsrummet så att jag får plats med några bokhyllor även där. Då kanske jag kan rensa lite och lista så här snyggt också. Väldigt effektivt förresten att sprida ut bokhögar över hela huset, dessutom är en hel del böcker fådda och då är det ju inte ens mitt fel…

    Svara
    • Lilla O: Vilket fantastiskt fint förslag av din man tycker jag, min föreslog också nya bokhyllor för några veckor sen – trevligt initiativ 😉 Sen håller jag definitivt med dig – fådda böcker kan man inte lastas för, de får man försöka hitta ett hem åt så gott man kan 🙂

      Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.