2 svar på ”Lystring historienördar!”

  1. Är The Tudors bra? Jag har sett några klipp här och där (samt de 2-3 första och de 2 sista avsnitten), men undrar hur serien är i det hela stora, när man ser 12 avsnitt á la 60 minuter?

    Annars verkar det vara en serie som jag skulle älska. Är själv väldigt insnöad på historia, och speciellt TudorEngland (eller rättare sagt: Anne Boleyn), så Tudors skulle nog passa som handen i handsken.

    Svara
    • Jag tycker ju att hela serien (såhär långt) är väldigt bra. Den är förstås en fest för den som gillar engelsk historia, hovskildringar, intriger och snygga kläder men jag tycker att det bästa med serien är hur den skildrar makten och maktens pris. Så är du historieintresserad och dessutom fast för Anne Boleyn så tycker jag definitivt att du ska ge den en chans.

      Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.