Himmelriket?

I helgen hittade jag ett loppis med gratis böcker. Kanske ska jag ta det igen – ett loppis med gratis böcker. Ett helt rum med, just det, gratis böcker. Jag funderar lite smått över hur de tänkte när de kom på den idén men bara lite. Fatta vilken dröm – en gång i månaden kan jag åka dit och botanisera och fylla en kasse för hemforsling till bokhyllan. Livsfarligt! Enda haken är väl det där med att det bara är öppet en gång i månaden. Å andra sidan kanske det är räddningen för boendeytan här hemma också.

5 svar på ”Himmelriket?”

  1. Himmelriket eller kanske helvetet, beroende på hur mycket plats som finns i redan proppfulla bokhyllor…? ,)
    Själv tackar jag inte nej till gratis böcker. Fast jag undrar ju såklart om det finns några guldkorn på en gratisloppis eller om det bara är gamla kioskromaner som rensats ut?

    Svara
  2. Sara BE: Jodå, den ligger i Forshaga i Värmland så den är nog rätt skyddad även om jag avslöjar det 😉 Tack för berömmet!

    Anna S: Ja, nu köpte ju vi extra hyllor för inte så länge sen så lite till kan jag ju tränga in, men bara lite. Några guldkorn fanns det allt men på det stora hela stämmer dina farhågor – mestadels var det ju sånt man redan har eller inte vill ha. Men om man letar tillräckligt länge i högarna så…

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.