Paketfest

Igår när jag kom hem från jobbet låg inte mindre än två spännande bokpaket i  brevlådan och väntade på mig. Det ena var ett recensionsexemplar av Stephen Kings senaste novellsamling Strax efter gryningen från Bra böcker. Det andra var en sån där spännande grön tingest som jag nu blivit van att febrigt förvänta mig varje månad – ett härligt pocketkedjepaket med andra ord. Den här gången låg där en bok som jag velat läsa ett tag nu och som jag nog hugger in på direkt och en annan som jag hört mycket gott om men inte varit säker på om jag orkar låna eller inte – men nu blir läsningen av i alla fall. Tack Hanna! Till denna bokskörd kan man också lägga det traderafynd som anlände tidigare i veckan – en novellsamling av Hilary Mantel á nio kronor. En framgångsrik vecka om målet är att fylla på läshögen alltså – och det är det väl 😉

4 tankar på “Paketfest”

  1. Paketfest är den bästa festen!
    Vilket påminner mig om att jag har en avi här hemma med ett paket jag har glömt att hämta ut, som jag inte har den blekaste om vad det innehåller. Hoppas på överraskningsbok från ett fan såklart, men troligtvis är det något recex jag har glömt bort att jag har beställt. 😉

    Svara
  2. Anna S: Ja, jag skulle gärna ha sådana fester varje dag (nästan i alla fall)! Spännande, troligtvis är det ju från en beundrare men ett bortglömt recex är ju inte heller fel 🙂

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.