Vecka 20: Läsrapport

Den här veckan har det känts som att jag knappt läst alls. All energi har gått åt till att läsa och justera avhandlingsmanus som ska vara inlämnat till handledarna på fredag.

Men lite har det ju ändå blivit. Några noveller av Virginia Woolf, bland andra Mrs Dalloway på Bond street som jag skrev om häromdagen. Sen har jag ju återknutit bekantskapen med Sookie också – Levande död i Dallas och Klubb död är lästa och kommer att kommenteras under de kommande veckorna.

Vad mer? Jo jag har slängt några blickar i Darling River men bestämt mig för att vänta med den ett tag till. Jag har börjat lite smått på Främlingen i huset som har sugit tag i mig rejält. Alla fina bloggrecensioner har förstås gett mig skyhöga förväntningarna men inledningen har helt klart infriat dem.

Sen damp det ner ett pocketkedjepaket och en novellsamling av Stephen King också som jag läst lite i. Så ok, jag har väl läst en del men mest småplock här och där och inte så många utläsningar.

1 svar på ”Vecka 20: Läsrapport”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.