Bokutlottning

Jag har lite oförhappande fått ett recensionsexemplar som jag helt enkelt inte kommer hinna läsa. Det är en psykologisk thriller vilket inte direkt är min kopp te men jag tänkte att det kanske är din. Boken heter Ett perfekt offer och är skriven av Sophie Hannah som förra året gav ut den av många omtyckta Lilla hjärtat (som för övrigt nyss kommit ut i pocket på Bra böcker som också ger ut den här boken).

Vill du vinna boken – som du kan läsa mer om här – så behöver du bara skriva en kommentar till det här inlägget och göra lite reklam för utlottningen på din blogg. Sista dagen att anmäla sig är måndagen den 31 maj klockan 00:00.

10 svar på ”Bokutlottning”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.