En stughelg

Helgen användes till att öppna stugan för sommaren. Dessutom hann vi inviga grillen, äta en massa onyttigt gott och slåss mot horder av mygg. En sann försommarhelg helt enkelt… Inuti stugan återstiftade jag bekantskapen med bokhyllan och dess innehåll av dubletter, olästa pocketar, gamla tidningar och loppisfynd. En guldgruva varje år eftersom jag alltid glömmer vad som egentligen gömmer sig där…

5 svar på ”En stughelg”

  1. Bea: Självklart! Jag och maken hade (vilket kanske är beviset på vår kompatibilitet 😉 ) varsitt ex så då fick ett bo i stugan. Kan nog inte tänka mig bättre sommarläsning.

    Svara
  2. Anna S: Lang är definitivt semesterläsning för mig och har alltid varit så. Så minst en i stugan är ett måste 🙂

    vixxtoria: Det är möjligt helt enkelt beroende på att det finns väldigt många loppisar i närheten vilket fört med sig att jag köpt en del där som jag tänkt att det kan bli bra sommarläsning. Vissa böcker följer naturligtvis med hem och blir lästa på hösten medan andra får stanna kvar och blir framtida sommarprojekt. Men majoriteten av alla böcker i stugan är nog ändå lästa men tänkta som möjliga omläsningar (eller så är de dubletter till sådant som står här hemma också).

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.