Sommar

Det verkar som att jag inte får göra annat än att lyssna på radio de närmaste månaderna – så många intressanta sommarpratare! Så många författare och en del oemotståndliga skådespelarröster! Några av mina guldkorn som jag säkert kommer att lyssna på är: Ulf Malmros, Elisabeth Åsbrink, Andres Lokko, Karin Johannisson, Pija Lindenbaum, Johanna Koljonen, Peter Andersson och Monika Fagerholm. För att bara nämna några alltså. Det kommer att bli en hel del ytterligare lyssning också skulle jag tro. Hela listan över pratare hittar du här. Vilka lyssnar du på – och vilka har de missat att plocka med?

7 svar på ”Sommar”

 1. Wow, det var sannerligen en massa spännande namn. Eva Dahlgren, Annika Östberg, Annika Sörenstam för att bara nämna några. Det sorgliga är att jag har en förmåga att missa sommarprogrammen.

  Svara
 2. Själv harj ag en udda samling favoriter. Rolf Ekeus, Anneli alhanko, Michael Bindefeldt, karin Johannisson, Birgitta Stenberg och precis som du Pija Lindenbaum.

  Svara
 3. AnnCharlott: Det är mitt problem också men i dessa moderna tider kan man ju lyssna i efterhand också!

  Bokomaten: Mmm det finns många spännande – Ekeus är en som jag också vill lyssna på.

  Svara
 4. Första gången på länge som det är många intressanta namn! Jag tycker de har fått till en bra blandning men hade gärna sett lite roligare artister på listan.

  Svara
  • Bea: Precis, det var länge sen det var såhär intressant. Roligare artister kan jag också hålla med om att man kan önska. Sen hade jag gärna hört ett nytt program med Ajvide – han var väldigt bra förra gången.

   Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.