16 april 2024

Vecka 23 Läsrapport

Den här veckan har jag fortsatt med min poesi. Framförallt har jag läst Kristina Lugns Hundstunden som jag tycker mycket, mycket om. Fredrik Lindström hanns också med litegrann.

Jag avslutade läsningen av Stephen Kings novellsamling Strax efter solnedgången som jag tycker var helt ok men inte så mycket mer. Några glimrande guldkorn fanns där men lite väl få för min smak faktiskt.

Veckans stora utläsning var dok den tionde Sookie Stackhouse-romanen Dead in the Family. Den har jag ju väntat på i ett år så förväntningarna var rätt höga. Först blev jag besviken men till slut är jag faktiskt väldigt nöjd med en lite lugnare och kanske till och med eftertänksam bok. Jag är ju förtjust i mörker och den här historien mörknar rätt rejält för varje bok. Mer om alla mina motstridiga känslor om någon vecka när jag hunnit samla dem.

5 tankar på “Vecka 23 Läsrapport

  1. Jag gillade Dead in the Family.:)Särskilt Sookie och Eric avsnitten eller vad man ska kalla det.;)

    1. Kråka: Jag också, jag tycker att skildringen av deras relation är väldigt intressant.

    1. Kråka: Jag vet inte men som jag förstått det ska det i alla fall vara några kvar – hoppas på det 🙂

  2. Det hoppas jag med.:)Jag har lite förhoppningar om att hon ska fortsätta vara tillsammans med Eric.:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.