Biblioteken och jag

Häromdagen berättade jag ju om hur jag hittat en bok som jag reserverat på fel plats eftersom den inte avregistrerats på rätt sätt i biblioteket. Men den boken hittade jag ju i alla fall… Igår hämtade jag en reserverad bok på ett annat bibliotek för att när jag kom hem upptäcka att det var fel bok (och dessutom en jag redan läst). Krångligare blev det sen när jag såg på kvittot att boken jag fått står angiven som den jag beställt fast den inte är det… Troligen är det fel etikett på den. Så det blir till att ta med något annat på dagens tågresa. Det är ju inte som om jag är boklös – men lite irriterad ändå.

Blir spännande att försöka förklara situationen på biblioteket utan att krångla till det allt för mycket…

1 svar på ”Biblioteken och jag”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.