På hotell

Jag befinner mig i den stora staden Göteborg. Efter förmiddagshandledning och eftermiddagsspring på stan är det nu dags för hotellrumshäng. Och vilket hotellrum sen – utsikten är rätt maffig! Kvällen kommer att vara en välbehövlig ensamkväll när jag planerar att läsa Octavia Butlers Fledgling (som lovar att kunna bli riktigt bra i alla fall ett kapitel in), zappa planlöst bland tv-kanalerna och slutligen hamna framför fotbollen. Lugn, ro, tystnad – seglande måsar utanför fönstret. Troligen kommer jag att somna inom femton minuter…

En liten stund till måste jag dock kämpa mig vaken eftersom jag har en viktig uppgift att utföra. Här ska skrivas boklistor för att undvika en upprepning av eftermiddagens totalmisslyckande på shoppingfronten – mer om det imorgon när jag hunnit hämta mig 😉

4 svar på ”På hotell”

  1. fantastisk utsikt – om man inte som jag genast får ångest av tanken på alla ärevarv man fått ta på den vägen när man råkat köra fel…

    Svara
  2. MariaH: Ja, det får man försöka bortse ifrån så gott man kan 😉 Jag är desutom ganska höjdrädd så jag måste bortse från det också…

    Bokbabbel: Tack, det gör jag verkligen! Göteborg är en väldigt fin stad, särskilt när solen skiner som den gjort idag.

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.