Läsrapport vecka 24

Ännu en vecka när den huvudsakliga läsningen bestått av mitt numera sönderlästa (och således urtråkiga) avhandlingsmanus är snart till ända. Men lite annat i litteraturväg har jag faktiskt också hunnit med, tack och lov. Emma Hambergs Baddaren var så lättläst att den näst intill läste sig själv. En verklig sommarbok perfekt för hängmattan – inget som dröjer sig kvar dock… Veckans andra utlästa bok var Melissa Marrs Mer än ögat ser. Det är en ungdomsbok om feer och annat spejsat – för ungdomar men helt ok också för den här tanten 😉 Slutet av veckan ägnar jag åt semester med familjen men lite läsning av Octavia E. Butlers intressanta vampyrroman Fledgling blir det också.

Nästa vecka börjar jag med Joyce Carol Oates Blonde

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.