Mer blod på g

Jag som inte ens har kunnat se en enda liten bit (eller droppe) av True Blood gläds ändå åt att serien nu fått förlängt förtroende också över en fjärde säsong. Än så länge, två säsonger in, är jag bara delvis förälskad men jag hyser fortfarande förhoppningar om att det ska bli bättre och att det till slut ska kunna nå upp till de höjder serien har potential för.

Mer om detta i Aftonbladet och SvD.

11 svar på ”Mer blod på g”

 1. Jag har sett lite av säsong 3 på youtube och det verkar lovande när det gäller Eric.:)Tydligen ska han vara mer lik bok-Eric och det gör mig glad.:)Han är ju min favorit!:)

  Svara
 2. Kråka: Det låter bra det, Eric är min favorit också och jag tycker inte alls att han har fått leva upp eller ut på samma sätt i serien som i böckerna – än.

  Svara
 3. Är det någon som vet hur det går för Sookie och Bill i bokserien? Är inne på ”Dead as a doornail” och än så länge verkar inte Bill synas till i boken. Jag hoppas nämligen att de blir ett par igen och bara vill veta NU om de blir det eller inte… 🙂

  Svara
  • Jag har läst alla böckerna men än så länge är det väl inte klart hur det kommer att gå för någon av karaktärerna. Vet inte hur många böcker som är planerade men nästa i serien kommer till våren. Kan väl avslöja att jag INTE tillhör dem som hejar på att Sookie och Bill ska bli tillsammans igen 😉

   Svara
   • Nä, nu när jag har läst fortsättningen… är inne på ”All together dead” så vet jag inte om jag vill att de ska bli tillsammans igen. Känner mig lite besviken på Bill… 🙂

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.