Bloggmaraton

Den 12-16 juli anordnar Annika ett bloggmaraton. Kul idé tycker jag och hänger förstås på. Inte så att jag kommer att sitta framför datorn dagarna i ända men jag ska definitivt ta chansen att skriva eftersläpande recensioner och fixa med lite småsaker som jag aldrig får tid att åtgärda. Häng på du också eller njut bara av alla bokbloggar som kommer att få ett uppfräschat utseende och innehåll under maratondagarna.

Jag återkommer om några dagar med en liten men troligen överambitiös lista över vad jag vill ta itu med under maratondagarna.

2 svar på ”Bloggmaraton”

  1. Kul att du vill hänga på! Även jag har en på tok för överambitiös lista men vad tusan, man hinner det man hinner!

    Ett litet ps bara: rätt datum ska vara 12 – 16 juli och inte juni

    Svara
  2. Annika: Precis – man hinner det man hinner och det kommer alltid dyka upp nytt man vill göra… Men datumfelet är i alla fall tillrättat 🙂

    Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.