13 april 2024

Om ni undrar vad jag gör…

… nu när jag inte uppdaterar bloggen i tid och otid så kan jag upplysa om att jag blandar semestervikariat på biblioteket med slutskrivning av avhandling och lite fläckvisa semesterdagar. Semesterdelen av tillvaron ägnar jag mest åt familjen, läsning och loppisutflykter – bildbevis på det senare ser ni på bilden.

De två undre böckerna är förvisso inga loppisfynd utan alldeles nyinköpta böcker som dök upp i ett efterlängtat paket igår. Resten är loppisfynd. Atwood vill jag ju gärna läsa så dessa femkronorsböcker blev jag väldigt glad för liksom Sarah Waters-boken. Hjärtan i Atlantis har länge stått på önskelistan så den kunde jag inte motstå och Mordets praktik har jag ju förvisso läst men tio kronor för en inbunden bok i oläst skick kunde jag ju inte heller lämna kvar 😉 Oates vill jag ju gärna fylla hyllan med och boken av Clarke är en ”present” till maken. Ja, sen hamnade några i stugbokhyllan också. Jag kan säga att maken tittade lite menande (och möjligtvis uppgivet) på mig när det igår dessutom damp ner två recensionsböcker i brevlådan…

5 tankar på “Om ni undrar vad jag gör…

  1. Wow, vilka fynd! Två riktigt bra Atwood fick du tag i också (de tillhör mina favoriter), så du har mycket trevlig läsning framför dig!

    Nu blev jag väldigt sugen på att göra ett besök på mitt närmaste Myrorna, det var alldeles för länge sen jag gjorde nåpgra riktiga bokfynd…

  2. Anna S: Ja, jag känner mig väldigt nöjd. Jag brukar handla böcker på loppis men ofta blir det böcker som kanske kan vara spännande osv men den här gången blev det massor som jag faktiskt velat läsa länge.

  3. Härlig bokhög! Jag handlade på Erikshjälpen igår men vill hitta en loppis som tar en krona boken så jag kan gå i spinn totalt *s*

    1. MariaH: En krona boken vore ju helt fantastiskt och livsfarligt – då skulle nog hela huset bli boköversvämmas till slut…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.