Läsrapport vecka 27

Veckan inleddes med läsning av del två i Vampire Academy-serien, Frostbite, som jag tycker fortsätter lika starkt som den började. Det är riktiga slukarböcker som jag har stort utbyte av men som jag verkligen önskar hade skrivits när jag var i 15-årsåldern. Som jag hade älskat dem!

Tanken var att läsa också del tre den här veckan och sedan fortsätta med Jane Eyre men så damp det där paketet med The Passage ner i brevlådan och jag kunde helt enkelt inte motstå den. Så nu läser jag 700 sidor apokalyptisk vampyrsmitta istället för 1700-talsromantik…

Hittills har jag följt sommarläslistan ganska dåligt. Det har blivit en hel del oplanerad läsning och egentligen är det väl bara Blonde jag prickat in. Men sommaren är lång och dessutom känns det rätt uppfriskande att bryta ”planeringen” och upptäcka alla andra bra böcker man inte tänkt på att läsa. Läsa ska man ju göra för att det är roligt och inte för att det står på en lista att man har planerat det 🙂

4 svar på ”Läsrapport vecka 27”

 1. Jag har hittills läst ett par böcker på planeringen och håller på med en tredje, men alla hinner jag definitivt inte. Nå, det trodde jag inte heller, men det är ett dilemma det där. De finns ju på listan av en anledning – och ändå, så mycket annat, så väldigt lockande…

  Svara
  • Tekoppen: Jag hade nog inte heller väntat mig att följa listan så särskilt slaviskt men jag hade inte vänta mig att det skulle dyka upp så många andra böcker som jag plötsligt måste läsa… Ett sant (och härligt) lyxproblem 🙂

   Svara
 2. Haha, en annan hade ju fyllt sommarläslistan med vampyrböcker och lyckats hålla sig väldigt bra till den… 😉
  Jag sparar nog de tyngre böckerna till i höst tror jag, vampyrerna är allt jag orkar med när det är så varmt så att hjärnan smälter bort.

  Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.