Inför bloggmaraton

Idag är det ju dags för Annikas bloggmaraton som jag tänkt hänga med på i ganska begränsad omfattning. Mellan jobb, avhandlingsslutskrivande och kompisbesök ska jag dock ta mig mer bloggtid än det annars blir under sommaren. Tiden ska läggas på fix av sådant som jag annars sällan har tid att göra, nämligen:

  1. Ikappskrivning av recensioner
  2. Uppdatera och omorganisera sidorna ”läst”, ”vill läsa”, ”recenserat” och framförallt ”Barnens favoriter”
  3. Planera och förbered en del av höstens bloggaktiviteter.
  4. Fundera kring aktiviteter och eventuella nyheter här på bloggen.
  5. Lägga ut en lista över de böcker jag ska ha med i bokbytet.

En hel del att göra alltså men det ska bli kul att lägga tid på det först och främst. Bloggen kommer troligen fortsätta gå på halvfart en tid till men nu blir den snygg i sin halvfart i alla fall 😉

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.