Maratonsammanfattning

Nu har vi gått i mål i Annikas bloggmaraton och det är dags att summera. Som jag anade innan har jag inte haft så mycket tid över för bloggande mitt i allt annat men jag har ändå hunnit en del och framförallt har det varit roligt att fixa med sånt som annars blir liggande. Nedan följer en uppräkning av vad jag ville gör och hur det gått:

 1. Ikappskrivning av recensioner – har gått bra men resultatet kommer inte på bloggen förrän om ett tag.
 2. Uppdatera och omorganisera sidorna ”läst”, ”vill läsa”, ”recenserat” och framförallt ”Barnens favoriter” – recenserat och vill läsa är klara, läst är nästan klar och barnens favoriter är påbörjad men inte riktigt färdig.
 3. Planera och förbered en del av höstens bloggaktiviteter – det blev det inget med…
 4. Fundera kring aktiviteter och eventuella nyheter här på bloggen – blev det inte heller så mycket med den här gången…
 5. Lägga ut en lista över de böcker jag ska ha med i bokbytet – klart!

Sammanfattningsvis är jag väldigt nöjd med det jag hunnit och att sidorna blivit påbörjade eller fixade. Kul initiativ av Annika, kanske kommer det mer vid ett senare tillfälle?

2 svar på ”Maratonsammanfattning”

 1. Jajamen! Bloggmaraton återkommer om ett halvår 🙂

  Trots att du har haft så många andra åtaganden under veckan som har gått så har du fått riktigt mycket gjort och jag tycker att du gör rätt i som klappar dig själv på axeln och känner dig nöjd med vad du har hunnit med i stället för att gräma dig över det som du inte hann med. Starkt jobbat!

  Svara
  • Annika: Tack! Kul att bloggmaraton återkommer till vintern. Det känns som ett lagom intervall, det kanske finns mer tid att lägga på bloggen under vintern också…

   Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.