Bokåtervinningen såhär långt

Det är dags för en liten uppdatering av vad som hänt för min del i Bokåtervinningen. Jag har hittills skickat tre böcker. Två böcker som jag ser fram emot att läsa och som dessutom är i väldigt bra skick har också dumpit ner i brevlådan. Det är Lena Sundströms Saker jag inte förstår och personer jag inte gillar (från Barnboksbloggen) och Klassiska litteratur- och genusanalytiska The Madwoman in the Attic (från Vaxdukshäftet). Tack för dem! Dessutom är två ytterligare böcker påväg till mig. Jag älskar verkligen idén med att byta saker och jag hoppas att vi blir ännu fler i bytet efterhand. Min lista på bytesböcker hittar ni här. Häng med du också!

6 svar på ”Bokåtervinningen såhär långt”

 1. Jag bara älskar Lena Sundström! Tror nästan att jag är lite hemligt kär i henne. I alla fall imponerad av hennes förmåga att skriva roligt, engagerat om viktiga saker.

  Kul att så många böcker fått byta ägare!

  Svara
 2. Enligt O: Jag har inte läst något av henne men har länge velat. Bokåtervinningen verkar verkligen vara en succé, jag är i alla fall väldigt nöjd 🙂

  Svara
 3. Hoppas att du kommer gilla ”Madwoman in the Attic”!
  Jag har fortfarande kvar mitt ex från littveten, det var en av de mer intressanta böckerna vi läste. Ibland kan Gilbert & Gubar vara lite väl kategoriska i sina tolkningar tycker jag, men deras teorier är onekligen intressanta. Och man blir ruskigt sugen på att läsa om Jane Eyre när man bläddrar i boken.

  Svara
  • Anna S: Jag hoppas på mycket intressant läsning och analyser från den. Ska bara läsa ut Jane Eyre för första gången först…

   Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.