Fiktiviteter fyller 1 år!

Idag är det prick ett år sedan första inlägget publicerades här på Fiktiviteter. Att jag då redan ägt domänen och strulat en hel del för att få upp den under några veckors tid väljer jag att bortse från 😉

Året med Fiktiviteter har varit väldigt roligt, inte minst för att jag ”lärt känna” så många trevliga bokbloggskollegor. Alla kommentarer och diskussioner är det som gör bloggandet roligt. Och så böckerna förstås – att få dela med sig av allt läsande…

En födelsedag måste alltid firas och den här tänker jag högtidlighålla genom en liten utlottning. En av mina absoluta favoritböcker det här året är Hilary Mantels Wolf Hall (min rätt lyriska recension från i våras hittar ni här). Den tycker jag förstås att alla ska läsa och därför är det ett exemplar av just den som jag nu lottar ut. Det är en pocketutgåva och den är på engelska. Vill du vinna den? Skriv ett blogginlägg om utlottningen och lämna en kommentar här så att jag vet att du vill vara med. Dragningen sker nästa helg och sista anmälningsdag är lördagen den 7 augusti klockan 24:00.

33 svar på ”Fiktiviteter fyller 1 år!”

 1. Hurra och grattis!
  Jag har fått mängder av bra boktips från dig, så jag hoppas ju självklart att du fortsätter skriva i många fler år av rent egoistiska skäl. 😉

  Och så är jag gärna med och tävlar, Wolf Hall verkar ju vara grymt bra!

  Svara
 2. Tusen tack allihop! Jag är faktiskt rätt överväldigad och väldigt glad över era fina kommentarer och hurrarop. Som det känns nu kommer jag fortsätta blogga länge, länge till. Nu när sommarslöheten börjar släppa taget ska jag förhoppningsvis orka producera något mer substansiellt på bloggen emellanåt också 😉

  Svara
 3. Gratulerar i efterskott! (Jag är väldigt nyfiken på Wolfhall, men jag tror jag avstår utlottningen den här gången. Jag vinner ändå aldrig. Och har för mycket att läsa, och den slinker väl inte precis ner på en kafferast. 🙂 )

  Svara
 4. Tack alla! Du har verkligen rätt Fru E – tiden går verkligen fort när man har roligt (kul att du vill vara med på utlottningen).

  vixxtoria: Nej, du har rätt i att den tar en stund att läsa så du gör nog rätt i att vänta med den för den förtjänar verkligen att få den där tiden och inte att stressläsas.

  Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.