Bokmässa?

Det verkar vara ganska många i bokbloggosfären som ämnar sig till Göteborg den där magiska helgen i september när alla boknördar samlas i en stor lokal för att svettas och bekämpa trängselångesten (eller det är kanske bara jag som gör det?). Jag älskar den där mässan. Alla böcker, alla människor, den där känslan av att vara avskuren från allt vad vardag och verklighet heter. Ändå är jag ambivalent i år. I och för sig ska jag till Borås för kursträff på BHS dagarna innan så en extra natt där och en tripp till Göteborg på torsdag skulle ju passa alldeles utmärkt. Men ändå – ambivalensen. Förra året var en liten besvikelse av någon anledning vilket nog bidrar till att jag har svårt för att bestämma mig. Dessutom måste jag åka hem på torsdag kväll vilket inte ger så mycket mässtid (och tid för bloggträffar). Är det någon idé? Finns det någon som vill träffas redan på torsdagen? Någon som kan bestämma åt mig ? 😉

Uppdatering: Såg precis att Karin försöker ro ihop en bloggträff på torsdag eftermiddag – det får mig nästan att bestämma mig för att åka…

10 svar på ”Bokmässa?”

 1. Som jag sörjer. Det låter ju så himla trevligt det där. Men någon mässa blir det inte för mig, dessvärre. Hade jag haft anledning att vara där nere i krokarna i samma veva, som du, hade jag inte tvekat dock 🙂

  Svara
 2. Bokbabbel: Det har du ju förstås helt rätt i, jag behöver skapa nya, positiva bokmässeminnen!

  Karin: Kul att det blir en träff på torsdag också, jag har kommenterat på inlägget och så gott som bestämt mig för att komma, det är helt enkelt för svårt att motstå 😉

  Lisa: Trist att du inte kan komma, nästa år kanske? Det är vore ju särdeles konstigt av mig att inte åka dit när jag nu är så nära…

  Svara
 3. Det hade varit jätteroligt att ses! Jag är där på torsdagen med jobbet och Karin har lovat att det är okej att jag slutar jobba och träffar er kl 16.00. 😉

  Svara
 4. Full bokhylla: Hoppas!

  enligt o: nu när det visar sig att det faktiskt blir en träff redan på torsdag så har jag bestämt att jag inte kan motstå ännu en bokmässa så jag kommer att finnas där. Blir kul att träffas och självklart måste du få sluta jobba vid fyra, någon form av mänskliga rättigheter måste man ju ha (och en av dem är väl att få gå på bloggträff?) 😉

  Svara
 5. Synd att jag inte ska till BHS samma vecka, ska dit veckan efter för seminarium och föreläsningar istället. Annars hade vi kunnat haft en mini-Borås-bokbloggarträff! 😉

  Är för övrigt djupt avundsjuk på alla som ska till bokmässan, för jag har ingen möjlighet att ta mig dit i år alls.

  Svara
  • Anna S: Trist! Kanske kan våra Boråsscheman passa bättre någon gång senare i höst, jag ska dit tre gånger till om jag inte minns fel – vore väldigt kul att förlägga en liten minibloggkonferens dit 🙂

   Svara

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.