Anlända böcker

Så har jag utökat bokförrådet lite till då (och det utan att rensa ut en enda för tillfället 😉 ). Idag kom julipaketet från pocketkedjan – tack Hanna för två spännande böcker – den ena (uppföljaren till en annan om du förstår vad jag menar…) kastar jag mig över direkt 🙂

Och så råkade jag bara passera en liten bokrea inne i stan också. På något sätt lyckades Ellen Mattssons Glädjestranden och Sarah Waters Livstråden följa med hem. Och det utan att jag blev mer än 30 kronor fattigare. Höjdardag!

Förra veckan fick jag dessutom två bokåtervinningsböcker från Toffs som jag glömt rapportera här. Det var The Book of Evidence och Amongst Women som båda verkar väldigt intressanta.

2 svar på ”Anlända böcker”

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.